Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Wilt u graag regelmatig geïnformeerd worden over ontwikkelingen die voor u en uw bedrijf belangrijk kunnen zijn? Abonneer u dan (gratis) op ons nieuwsmagazine.

Klik hier voor het contactformulier

Wij zorgen ervoor dat u ons nieuwsmagazine ieder kwartaal ontvangt.

Eerder verschene nieuwsbrieven lezen? Hieronder treft u de meest recente uitgaven aan.

Nieuwsberichten

 • Verhuur deel van de eigen woning wordt belast; einde verhuur tuinhuis?
  04-11-20

  Op 18 september 2020 heeft de Hoge Raad, ons hoogste rechtscollege, een verhelderende doch opmerkelijke uitspraak gedaan over de verhuur van een deel van de eigen woning. Wat is er aan de hand?

 • Noodpakket banen en economie tot en met 2021
  04-11-20

  De laatste tijd krijgen wij veel vragen over de nieuwe maatregelen van het kabinet inzake de steun voor bedrijven die te maken hebben met omzetverlies door de Corona crisis. Daarom hebben wij de nu bekende steunmaatregelen nog eens op een rijtje gezet.

 • Noodpakket banen en economie 2.0
  02-06-20

  De Tweede Kamer heeft op 28 mei na enige discussie maar met een grote meerderheid het tweede Noodpakket banen en economie aangenomen. Dat is goed nieuws want helaas staat vele ondernemers het water aan de lippen en is overheidssteun onontbeerlijk. Wat dit noodpakket precies inhoudt lees je hier

 • Update coronamaatregelen
  22-04-20

  Er zijn de laatste tijd weer een aantal zaken gewijzigd in de uitvoering van de regelingen rondom Corona. Lees hier welke wijzigingen er zijn, en wat dit voor u kan betekenen.

Onze nieuwsbrief