Nieuws

Wilt u graag regelmatig geïnformeerd worden over ontwikkelingen die voor u en uw bedrijf belangrijk kunnen zijn? Abonneer u dan (gratis) op ons nieuwsmagazine.

Klik hier voor het contactformulier

Wij zorgen ervoor dat u ons nieuwsmagazine ieder kwartaal ontvangt.

Eerder verschene nieuwsbrieven lezen? Hieronder treft u de meest recente uitgaven aan.

Nieuwsberichten

 • De NOW komt terug; TVL wordt verhoogd en belastinguitstel verlengd.
  30-11-21

  Het kabinet heeft op 26 november jl. nieuwe, verregaande maatregelen afgekondigd in verband met de verspreiding van het corona virus. Op 12 november waren al enige lichtere minder beperkende maatregelen afgekondigd. Het kabinet had toen al gezegd de steunmaatregelen gedeeltelijk weer in het leven te roepen. De TVL was de eerste keuze. Nu de coronamaatregelen verder zijn verscherpt, zijn meer steunmaatregelen afgekondigd. We zetten ze voor u op een rijtje.

 • Vacature Junior Assistent Accountant/Administratie Consulent regio Amersfoort-Utrecht
  03-11-21

  Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de administratieve dienstverlening/accountancy? Dan is Kaiser de Vries Rosenberg de aangewezen plek om je te ontplooien.

 • Vacature Assistent Accountant/Administratie Consulent regio Amersfoort-Utrecht
  03-11-21

  Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de accountancy met doorgroei mogelijkheden? Dan is Kaiser de Vries Rosenberg de aangewezen plek om je te ontplooien.

 • Update corona steunmaatregelen
  24-07-21

  Eerder heeft u al kunnen lezen dat de corona steunmaatregelen verlengd zijn tot en met het derde kwartaal 2021. Daarbij zijn wel een aantal aanpassingen gedaan aan sommige regelingen. Wij zetten ze voor u op een rij.

 • Ook in derde kwartaal coronasteun!
  28-05-21

  Het kabinet heeft gisteren besloten de corona steunmaatregelen ook in het derde kwartaal door te laten lopen. Niet alleen de steunmaatregelen zullen doorgaan, ook zijn er significante wijzigingen in de NOW- en TVL-regelingen aangebracht als ook in de regeling tot afbetaling van de belastingschuld. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

 • Update NOW, TVL en uitstel van belastingbetaling
  06-05-21

  Het is even stil geweest rond alle informatie over de steunmaatregelen vanwege de coronacrisis maar in mei staan er toch weer nieuwe ontwikkelingen op de agenda. Zo is er nieuws over de nieuwe NOW, TVL en uitstel van belastingbetaling, dus lees snel verder wat dit voor u zou kunnen betekenen!

Onze nieuwsbrief