Nieuws

Wilt u graag regelmatig geïnformeerd worden over ontwikkelingen die voor u en uw bedrijf belangrijk kunnen zijn? Abonneer u dan (gratis) op ons nieuwsmagazine.

Klik hier voor het contactformulier

Wij zorgen ervoor dat u ons nieuwsmagazine ieder kwartaal ontvangt.

Eerder verschene nieuwsbrieven lezen? Hieronder treft u de meest recente uitgaven aan.

Nieuwsberichten

 • ​Nadere besluiten corona-steunmaatregelen
  16-03-21

  Het kabinet heeft twee steunmaatregelen verder uitgebreid. De TVL en de TONK. De TVL betreft een tegemoetkoming vaste lasten, en de TONK is een Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten en kan aangevraagd worden via de gemeenten. Lees hier of u in aanmerking komt voor een van deze twee steunmaatregelen.

 • Uitbreiding steun- en herstelpakket coronamaatregelen: wat verandert er?
  08-02-21

  Het kabinet heeft het steun- en herstelpakket van fiscale coronamaatregelen uitgebreid en verlengd. Wij zetten de belangrijkste maatregelingen voor u op een rij.

 • Auto van de zaak, wanneer wel en wanneer niet?
  25-01-21

  Als IB-ondernemer heb je de keuze om vermogensbestanddelen, die zowel zakelijk als privé gebruikt worden (zogenaamd “keuzevermogen”), of tot het privévermogen of tot het zakelijk vermogen te laten behoren. Die keuze is dus aan de ondernemer en niet aan de inspecteur. Heb je dan de volledige vrijheid hierover? Dat dacht een zelfstandige keukenmonteur wel, maar er zijn randvoorwaarden. Lees hier welke.

 • Strenge lockdown en noodmaatregelen
  16-12-20

  De strenge lockdown is begonnen voor Nederland. Uiteraard helpen wij u graag met de uitvoering van alle extra noodmaatregelen die het kabinet heeft aangekondigd. In dit artikel noemen wij alvast twee maatregelen die nu extra aandacht behoeven.

 • Eindejaarstips 2020
  14-12-20

  We zijn weer bijna aan het einde van het jaar. Voordat we met z’n allen aan het Kerstdiner gaan – helaas met alle bekende beperkingen van dit Covid 19 tijdperk - is het nu het juiste moment om na te gaan of er niet nog fiscale mogelijkheden benut kunnen worden. Want naast alle coronasteun kunt u wellicht ook nog profiteren van de andere fiscale mogelijkheden.

 • Interview in NOAB & Go magazine over het ontstaan van de Kaiser de Vries Rosenberg Groep
  09-12-20

  Door in 2106 tientallen jaren kennis en kunde te bundelen in een nieuwe ambitieuze organisatie ervaart de KVR Groep nu de voordelen van schaalvergroting.

Onze nieuwsbrief