Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Wilt u graag regelmatig geïnformeerd worden over ontwikkelingen die voor u en uw bedrijf belangrijk kunnen zijn? Abonneer u dan (gratis) op ons nieuwsmagazine.

Klik hier voor het contactformulier

Wij zorgen ervoor dat u ons nieuwsmagazine ieder kwartaal ontvangt.

Eerder verschene nieuwsbrieven lezen? Hieronder treft u de meest recente uitgaven aan.

Nieuwsberichten

 • Ook in derde kwartaal coronasteun!
  28-05-21

  Het kabinet heeft gisteren besloten de corona steunmaatregelen ook in het derde kwartaal door te laten lopen. Niet alleen de steunmaatregelen zullen doorgaan, ook zijn er significante wijzigingen in de NOW- en TVL-regelingen aangebracht als ook in de regeling tot afbetaling van de belastingschuld. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

 • Update NOW, TVL en uitstel van belastingbetaling
  06-05-21

  Het is even stil geweest rond alle informatie over de steunmaatregelen vanwege de coronacrisis maar in mei staan er toch weer nieuwe ontwikkelingen op de agenda. Zo is er nieuws over de nieuwe NOW, TVL en uitstel van belastingbetaling, dus lees snel verder wat dit voor u zou kunnen betekenen!

 • Nadere besluiten corona-steunmaatregelen
  16-03-21

  Het kabinet heeft twee steunmaatregelen verder uitgebreid. De TVL en de TONK. De TVL betreft een tegemoetkoming vaste lasten, en de TONK is een Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten en kan aangevraagd worden via de gemeenten. Lees hier of u in aanmerking komt voor een van deze twee steunmaatregelen.

 • Uitbreiding steun- en herstelpakket coronamaatregelen: wat verandert er?
  08-02-21

  Het kabinet heeft het steun- en herstelpakket van fiscale coronamaatregelen uitgebreid en verlengd. Wij zetten de belangrijkste maatregelingen voor u op een rij.

 • Auto van de zaak, wanneer wel en wanneer niet?
  25-01-21

  Als IB-ondernemer heb je de keuze om vermogensbestanddelen, die zowel zakelijk als privé gebruikt worden (zogenaamd “keuzevermogen”), of tot het privévermogen of tot het zakelijk vermogen te laten behoren. Die keuze is dus aan de ondernemer en niet aan de inspecteur. Heb je dan de volledige vrijheid hierover? Dat dacht een zelfstandige keukenmonteur wel, maar er zijn randvoorwaarden. Lees hier welke.

 • Strenge lockdown en noodmaatregelen
  16-12-20

  De strenge lockdown is begonnen voor Nederland. Uiteraard helpen wij u graag met de uitvoering van alle extra noodmaatregelen die het kabinet heeft aangekondigd. In dit artikel noemen wij alvast twee maatregelen die nu extra aandacht behoeven.

Onze nieuwsbrief