Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kaiser de Vries Rosenberg Administratie en Advies

Kaiser de Vries Rosenberg Administratie en Advies is een hedendaags administratiekantoor dat bedrijven en particulieren ondersteunt bij hun financiële organisatie en fiscale zaken. Niet alleen verzorgt Kaiser de Vries Rosenberg uw jaarrekening en financiële rapportages, maar ook nemen zij uw zorgen uit handen als het gaat om de salarisadministratie en ( tijdelijke ) boekhoudkundige ondersteuning. En dat alles op een eigentijdse wijze waarbij volop gebruik gemaakt wordt van alle digitale en online mogelijkheden zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Kaiser de Vries Rosenberg Administratie en Advies

Financiële Administratie

Geen omkijken naar

Duidelijk en inzichtelijk

Uw administratie is bij Kaiser de Vries Rosenberg in professionele handen. De gegevensverwerking vindt zoveel mogelijk plaats met behulp van de modernste digitale technieken. Of het nu gaat om het dagelijks verwerken van uw bankmutaties of het maandelijks verwerken van uw in- en verkoopfacturen, dan wel tussentijdse rapportages over de voortgang van uw onderneming. De medewerkers van Kaiser de Vries Rosenberg beschikken allemaal over een ruime ervaring, waardoor efficiency gewaarborgd is. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangiften omzetbelasting. Kaiser de Vries Rosenberg werkt met diverse boekhoudpakketten. Desgewenst kunt u als cliënt via ons over een licentie beschikken zodat er ook online optimaal samengewerkt kan worden. Bij onvoorziene situaties als ziekte van uw eigen administrateur kunnen wij, al dan niet tijdelijk, de administratie overnemen zodat uw onderneming ongehinderd door loopt.

Salarisadministratie

Geen verrassingen

Juist, tijdig en volledig

De salarisadministratie voor uw medewerkers dient punctueel op orde te zijn. Onze ruime ervaring staat daar garant voor. Wij werken met vaste tarieven voor het voeren van de salarisadministratie zodat u exact weet waar u aan toe bent. Vanzelfsprekend worden alle wets- en tariefwijzigingen bijgehouden zodat u daar geen omkijken naar heeft. Eveneens kunnen wij voor u de ziektemeldingen verzorgen, u adviseren bij pensioenkwesties en u wegwijs maken en begeleiden in het ingewikkelde systeem van de kostenvergoedingen. Bij kwesties als ontslag en arbeidscontracten, werken wij samen met ervaren arbeidsrechtsdeskundigen zodat u daar niet voor op zoek hoeft te gaan.

Jaarrekening, financiële verantwoording en budgetten

Inzicht in cijfers

Adequaat beeld van uw bedrijfsvoering

Jaarrekening

Kaiser de Vries Rosenberg Administraties stelt uw jaarrekeningen samen zoals u van een hoogwaardig administratiekantoor mag verwachten. Omdat een accountantsverklaring veelal niet verplicht is, kiezen steeds meer bedrijven voor ons in plaats van bij een gerenommeerd accountantskantoor. En dat niet alleen uit kostenoverwegingen. Onze medewerkers hebben veelal hun opleiding en ervaring opgedaan bij de grotere accountantskantoren en weten als geen ander aan welke eisen een jaarrekening moet voldoen. De laagdrempeligheid van ons kantoor speelt daarbij ook een belangrijke rol.

Onze relatiebeheerders bespreken uitgebreid met de cliënt de jaarrekening en schromen niet u te wijzen op maatregelen die genomen moeten worden teneinde de bedrijfsvoering te verbeteren. Van wijzigingen in het voorraadbeheer tot een mogelijke bancaire herfinanciering, wij zijn er om de ondernemer en zijn onderneming vooruit te helpen. De jaarrekening als middel en niet als doel, dat is ons motto.

Financiële verantwoording

Mocht een accountantsverklaring nodig zijn dan zorgen wij daar in nauwe samenwerking met een accountant voor. Dat geldt niet alleen voor een accountantsverklaring behorende bij de jaarrekening maar ook voor bijvoorbeeld accountantsverklaringen bij subsidieverstrekkingen. De accountants met wie wij samenwerken kennen onze werkwijze zodat er sprake is van optimale afstemming van onze werkzaamheden. Dat leidt tot efficiency en kostenbesparing.

Budgetten

In overleg met de cliënt stellen wij budgetten op en periodieke overzichten. Niet alleen omdat een bank daarom kan vragen maar vooral om de ondernemer in staat te stellen adequaat de vinger aan de pols te houden. Bij het opstellen van deze overzichten stellen wij ons kritisch op. Het gaat immers om de analyse van de cijfers en niet om de getallen zelf.

Fiscale vraagbaak

Voorkomen beter dan genezen

Advies, aangiften en bezwaar

Kaiser de Vries Rosenberg verzorgt alle belastingaangiften. Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erfbelasting etc. Wij beschikken over de expertise en kennis om de aangifte adequaat en tijdig in te dienen. In een aangifte wordt uw fiscale uitgangspositie en standpunt ingenomen vandaar dat wij graag als een praktische en gedegen meedenker vóóraf met u overleggen en u adviseren. Ons meedenken kent een grote diversiteit aan onderwerpen: fiscale optimalisatie, auto van de zaak, pensioen, schenken & erven, BV ja of nee, tot emigratie naar het buitenland.

Voor fiscale opties welke meer detaillering en uitwerking verlangen, verwijzen wij onze cliënten graag door naar Kaiser de Vries Rosenberg Consult. Hierbij kan men denken aan vragen omtrent de structuur van de onderneming, opvolging, taxplanning, onroerend goed, internationale fiscale vraagstukken, fusie en overnames e.d.

En om u maximale fiscale rust te gunnen, heeft Kaiser de Vries Rosenberg een convenant met de Belastingdienst afgesloten waardoor u in beginsel de gelegenheid heeft om als ondernemer deel te nemen aan het zogenaamde horizontaal toezicht. Behoudens de mogelijkheid van een incidentele steekproef, gevrijwaard wordt van belastingcontrole.

Kiezen voor Kaiser de Vries Rosenberg Administratie en Advies betekent kiezen voor zorgeloos ondernemen.

Kaiser de Vries Rosenberg is lid van de Nederlandse Orde voor Administratie- en Belastingkantoren (NOAB).

Onze nieuwsbrief