Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Eindejaarstips 2020

Gepubliceerd op: 14 december 2020

Eindejaarstips 2020

We zijn weer bijna aan het einde van het jaar. Voordat we met z’n allen aan het Kerstdiner gaan – helaas met alle bekende beperkingen van dit Covid 19 tijdperk - is het nu het juiste moment om na te gaan of er niet nog fiscale mogelijkheden benut kunnen worden. Want naast alle coronasteun kunt u wellicht ook nog profiteren van de andere fiscale mogelijkheden.

We hebben de suggesties in vier delen gesplitst. We beginnen met tips voor alle ondernemers, gevolgd door de IB-ondernemers. Daarna de ondernemers met een BV en we sluiten af met particulieren.

Het was een bijzonder en voor velen van ons een turbulent jaar. Een jaar waarin vele verwachtingen die we vorig jaar omstreeks dit tijdstip hadden, niet zijn waargemaakt en er ook veel persoonlijk leed is geweest. Toch waren er ook lichtpuntjes : thuiswerken bleek op veel grotere schaal mogelijk te zijn dan we ons hadden kunnen voorstellen en de vele manieren waarop er blijk is gegeven van medeleven met de zwakkeren onder ons en de mensen werkzaam in de zorg, is hartverwarmend. 

Mogen we in die positieve geest u hele fijne feestdagen toewensen en wij hopen dat wij ook in 2021 u weer terzijde mogen staan !

Bekijk de eindejaarstips hier

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief