Vacature: Junior salarisadministrateur (minimaal 24 uur)

Gepubliceerd op: 27 mei 2021

Vacature: Junior salarisadministrateur (minimaal 24 uur)

Wie zijn wij?

Kaiser de Vries Rosenberg is een hoogwaardig administratie- en fiscaaladvieskantoor dat gericht is op het midden- en kleinbedrijf, instellingen en vermogende particulieren. Onze cliënten ontzorgen wij op basis van een full service concept waar o.a. de salarisadministratie en overige personeelszaken bij horen. De samenwerking met onze cliënten baseren wij op kwaliteit, persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en Utrecht.


Wie zoeken wij? ( voor ons kantoor te Amersfoort )

Een resultaatgerichte collega die accuraat, zelfstandig en cliëntvriendelijk is en het leuk vindt om in direct contact te staan met onze cliënten.

Onder leiding van ons hoofd salarisadministratie draag je de verantwoordelijkheid voor een gedeelte van de salarisadministraties van onze cliënten uit verschillende branches.

Heb je jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk ingericht en er is tijd over? Dan kan je als assistent-accountant daarnaast ons team ook versterken op het gebied van financiële administraties en assisteren bij het voorbereiden van jaarrekeningen.

Kortom: we zoeken een salarisadministrateur c.q. assistent-accountant die houdt van uitdaging en diversiteit in werkzaamheden en een collegiale instelling heeft.  

Daarnaast bieden wij je alle ruimte om door te groeien door het volgen van aansluitende opleidingen.


Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde Havo-opleiding of vergelijkbaar niveau
  • Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) of in opleiding (dit is een must)
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de salarisadministratie, bij voorkeur op een administratie- of accountantskantoor
  • Praktijk Diploma Boekhouden (PDB)
  • Ervaring met Word en Excel
  • Communicatieve vaardigheden
  • Een pro-actieve houding
  • Leergierig en nauwkeurig in je werkzaamheden
  • Zelfstandig kunnen werken

Ervaring met Exact Online Salaris is een pluspunt


Wat kun je bij ons verwachten?

Uiteraard bieden we je een goed salaris en een pensioenregeling. Na een inwerkperiode op kantoor zijn flexibele werktijden bespreekbaar en zijn er ook mogelijkheden om middels studie je kennis te vergroten. Maar net zo belangrijk: een plek in een hecht team van ca. vijftien betrokken collega’s in een sociale en informele werkomgeving!


Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met uitgebreid CV uitsluitend per e-mail naar Nico.de.Vries@kvrgroep.nl

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief