Vacature Assistent Accountant/Administratie Consulent regio Amersfoort-Utrecht

Gepubliceerd op: 3 november 2021

Vacature Assistent Accountant/Administratie Consulent regio Amersfoort-Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de accountancy met doorgroei mogelijkheden? Dan is Kaiser de Vries Rosenberg de aangewezen plek om je te ontplooien.

Wij zijn een administratie- en fiscaal advieskantoor met vestigingen te Amersfoort en Utrecht.Wij verrichten onze kwalitatief hoogwaardige diensten voor een uiteenlopende groep aan bedrijven in het MKB. Dit maakt je werk afwisselend en interessant.


Wie we zoeken

Ben jij een gevorderd assistent-accountant/administratie consulent en houd je van uitdagingen dan nodigen wij je uit om te solliciteren voor een functie op onze vestiging te Amersfoort.

 

Jouw rol 

Door mee te denken en te ontzorgen op financieel gebied, help je onze klanten met hun financiële vraagstukken. Fiscaal alert zijn en dus een goede basiskennis hebben van de fiscale regels is daarbij onmisbaar. Als assistent accountant bedien jij met name klanten in het mkb. Je stelt jaarrekeningen samen en verzorgt de financiële administratie en fiscale aangiftes. Daarnaast krijg je de ruimte om je te ontwikkelen als adviseur. Je bent bij gebleken geschiktheid onderdeel van het management team en verantwoordelijk voor je eigen portefeuille.

 

Wat vragen wij

  • Professionaliteit, ambitie en nieuwsgierigheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je bent klantgericht, analytisch sterk en innovatief.
  • Je bent bereid door middel van studie je verder te bekwamen.
  • Je bent coöperatief en gewend om in teamverband te werken.

 

Wat we bieden

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jou. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens je werk.

  • een prettig team van professionals;
  • goede begeleiding, zowel vakinhoudelijk als op competentieniveau;
  • een goede studiekostenregeling;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket.
  • mogelijkheden om door te groeien naar een zelfstandige adviesfunctie.

Ben je geïnteresseerd in deze functie bij Kaiser de Vries Rosenberg stuur dan je sollicitatie en CV naar:info@kvrgroep.nl t.a.v. Guus Kaiser.

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief