Nieuws - Corona

Nieuwsberichten

 • Ook in derde kwartaal coronasteun!
  28-05-21

  Het kabinet heeft gisteren besloten de corona steunmaatregelen ook in het derde kwartaal door te laten lopen. Niet alleen de steunmaatregelen zullen doorgaan, ook zijn er significante wijzigingen in de NOW- en TVL-regelingen aangebracht als ook in de regeling tot afbetaling van de belastingschuld. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

 • Update NOW, TVL en uitstel van belastingbetaling
  06-05-21

  Het is even stil geweest rond alle informatie over de steunmaatregelen vanwege de coronacrisis maar in mei staan er toch weer nieuwe ontwikkelingen op de agenda. Zo is er nieuws over de nieuwe NOW, TVL en uitstel van belastingbetaling, dus lees snel verder wat dit voor u zou kunnen betekenen!

 • ‚ÄčNadere besluiten corona-steunmaatregelen
  16-03-21

  Het kabinet heeft twee steunmaatregelen verder uitgebreid. De TVL en de TONK. De TVL betreft een tegemoetkoming vaste lasten, en de TONK is een Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten en kan aangevraagd worden via de gemeenten. Lees hier of u in aanmerking komt voor een van deze twee steunmaatregelen.

 • Uitbreiding steun- en herstelpakket coronamaatregelen: wat verandert er?
  08-02-21

  Het kabinet heeft het steun- en herstelpakket van fiscale coronamaatregelen uitgebreid en verlengd. Wij zetten de belangrijkste maatregelingen voor u op een rij.

 • Strenge lockdown en noodmaatregelen
  16-12-20

  De strenge lockdown is begonnen voor Nederland. Uiteraard helpen wij u graag met de uitvoering van alle extra noodmaatregelen die het kabinet heeft aangekondigd. In dit artikel noemen wij alvast twee maatregelen die nu extra aandacht behoeven.

 • Noodpakket banen en economie tot en met 2021
  04-11-20

  De laatste tijd krijgen wij veel vragen over de nieuwe maatregelen van het kabinet inzake de steun voor bedrijven die te maken hebben met omzetverlies door de Corona crisis. Daarom hebben wij de nu bekende steunmaatregelen nog eens op een rijtje gezet.

Onze nieuwsbrief