Nieuws - Corona

Nieuwsberichten

 • ‚ÄčNadere besluiten corona-steunmaatregelen
  16-03-21

  Het kabinet heeft twee steunmaatregelen verder uitgebreid. De TVL en de TONK. De TVL betreft een tegemoetkoming vaste lasten, en de TONK is een Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten en kan aangevraagd worden via de gemeenten. Lees hier of u in aanmerking komt voor een van deze twee steunmaatregelen.

 • Uitbreiding steun- en herstelpakket coronamaatregelen: wat verandert er?
  08-02-21

  Het kabinet heeft het steun- en herstelpakket van fiscale coronamaatregelen uitgebreid en verlengd. Wij zetten de belangrijkste maatregelingen voor u op een rij.

 • Strenge lockdown en noodmaatregelen
  16-12-20

  De strenge lockdown is begonnen voor Nederland. Uiteraard helpen wij u graag met de uitvoering van alle extra noodmaatregelen die het kabinet heeft aangekondigd. In dit artikel noemen wij alvast twee maatregelen die nu extra aandacht behoeven.

 • Noodpakket banen en economie tot en met 2021
  04-11-20

  De laatste tijd krijgen wij veel vragen over de nieuwe maatregelen van het kabinet inzake de steun voor bedrijven die te maken hebben met omzetverlies door de Corona crisis. Daarom hebben wij de nu bekende steunmaatregelen nog eens op een rijtje gezet.

 • Noodpakket banen en economie 2.0
  02-06-20

  De Tweede Kamer heeft op 28 mei na enige discussie maar met een grote meerderheid het tweede Noodpakket banen en economie aangenomen. Dat is goed nieuws want helaas staat vele ondernemers het water aan de lippen en is overheidssteun onontbeerlijk. Wat dit noodpakket precies inhoudt lees je hier

 • Update coronamaatregelen
  22-04-20

  Er zijn de laatste tijd weer een aantal zaken gewijzigd in de uitvoering van de regelingen rondom Corona. Lees hier welke wijzigingen er zijn, en wat dit voor u kan betekenen.

Onze nieuwsbrief